/Intervista e ditës “Në gjurmët e të atit” me At Vasil Jovani

Intervista e ditës “Në gjurmët e të atit” me At Vasil Jovani

Intervista e ditës “Në gjurmët e të atit” me At Vasil Jovani. Një intervistë me rrëfime dhe kujtime të trashëguara dhe të përjetuara nga i ati, atë Todi Jovani, nën gjurmët e të cilit ecën ai sot. Historia e jetës së tij dhe familjes së tij gjatë periudhave të vështira të vendit tonë, por edhe në ringritjen e Kishës me ardhjen e demokracisë. Eksluzivisht vetëm në Radio “Ngjallja”. Intervistoi: Jorgo Belul Montazhi: Lajers Moçi Mars 2024.