/SHEQISHTJA – VENDI I TEMPUJVE ORTHODHOKSË

SHEQISHTJA – VENDI I TEMPUJVE ORTHODHOKSË

SHEQISHTJA – VENDI I TEMPUJVE ORTHODHOKSË EMISION I RADIO NGJALLJA, MARS 2023. ME HISTORIANIN ILIRJAN GJIKA DHE ME KLERIKUN PËRGJEGJËS TË KISHAVE NË SHEQISHTE AT SPIRO PIPA VIDEO: ALEKSANDËR DIMROÇI, JORGO KOBUZI. MONTAZHI: ANASTAS MOÇI, ANTONIO POSHNJARI.