/Prezantimi i blogut të udhëtimeve “Travel in Albania”Dr.Georgios Gaitanos, Kolegji Universitar Logos

Prezantimi i blogut të udhëtimeve “Travel in Albania”Dr.Georgios Gaitanos, Kolegji Universitar Logos

JAVA E TURIZMIT RELIGJIOZ KOLEGJI UNIVERSITAR LOGOS Departamenti i Theologjisë dhe Kulturës i KU “LOGOS” Prezantimi i blogut të udhëtimeve “Travel in Albania” Dr. Georgios Gaitanos, Kolegji Universitar Logos 25 Shkurt 2023