/Kolegji Universitar Logos

Kolegji Universitar Logos

Interviste me znj. Anisa Duka – Përgjegjëse e Zyrës së Çështjeve Studentore dhe Këshillimit të Karrierës në Kolegjin Universitar “LOGOS”

Radio Ngjallja -Tiranë-Durrës 88.5MHz – Korçë 88.7 MHz – Pogradec, Prrenjas 90.6 MHz – Elbasan 93.4 MHz – Fier 98.7 MHz – Radio ”Ngjallja” me ju, për një shoqëri të vërtetë dashurie!