/Dialogu ndërfetar një leksion nga Prof. Dr. Genti Kruja

Dialogu ndërfetar një leksion nga Prof. Dr. Genti Kruja

Dialogu ndërfetar një leksion nga Prof. Dr. Genti Kruja Më 30 Mars kishim kënaqësinë të mirëpresim profesor Genti Kruja, Sekretar i Përgjithshëm i Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë dhe President i ENIB, Fetë për Paqe, Evropë dhe ekspert i Lirisë Fetare në OSBE/ODIHR, për një leksion mbi dialogun ndërfetar. Ky leksion ishte pjesë e programit të praktikës së studentëve tanë të programeve Master Shkencor në “Turizëm Religjioz” dhe Master Profesional në “Theologjia Sociale dhe Praktike”, pranë Kolegjit Universitar Logos. #KëshilliNdërfetariShqipërisë #kulogos #interreligiousdialogue #InterreligiousDialogue #ReligiousStudies #Department of Theology & Culture of College University Logos of the Orthodox Church of Albania