/E Kremtja e Oshënar Gjerasimit në Kefaloni – Litania e Ikonës.

E Kremtja e Oshënar Gjerasimit në Kefaloni – Litania e Ikonës.

E Kremtja e Oshënar Gjerasimit në Kefaloni – Litania e Ikonës Kisha “Shën Gjerasimi dhe Gjithë Shenjtorët”, Kombinat 20 Tetor 2023