/E Diela e Gjithë Shenjtorëve – Kisha e Shën Gjerasimit dhe Gjithë Shenjtorëve, Kombinat.

E Diela e Gjithë Shenjtorëve – Kisha e Shën Gjerasimit dhe Gjithë Shenjtorëve, Kombinat.

Predikim mbi të Dielën e Gjithë Shenjtorëve në Kombinat me rastin e ditës së emrit të Kishës nga At Grigor Pelushi. 11 Qershor 2023