/Dëshmi të krishtera me znj. Pavlina Haxhi

Dëshmi të krishtera me znj. Pavlina Haxhi

“Na çuan në internim…

Por unë nuk hoqa dorë së shkuari në kishë.. dhe Zoti na ndihmoi”

EMISION I PERJAVSHEM NE RADIO NGJALLJA

"Na çuan në internim…por unë nuk hoqa dorë së shkuari në kishë.. dhe Zoti na ndihmoi" Emisioni DESHMI TË KRISHTERA me znj. PAVLINA HAXHI

Posted by Radio "Ngjallja" on Saturday, October 20, 2018