/DËSHMI TË KRISHTERA – Miltjadh Veveçka

DËSHMI TË KRISHTERA – Miltjadh Veveçka

DËSHMI TË KRISHTERA me Z. Miltjadh Veveçka, intelektuali dhe besimtari i lagjes “Kala” në Berat.

 Emision i RADIOS NGJALLJA nga Aleksandër Dimroçi