/Dëshmi të Krishtera – At Stefan Basha që Sfidoi Urdhërin e Regjimit Komunist

Dëshmi të Krishtera – At Stefan Basha që Sfidoi Urdhërin e Regjimit Komunist

SI KLERIKËT ORTHODHOKS JANE PERBALLUR ME PRESIONIN E REGJIMIT KOMUNIST QE MBYLLI TEMPUJT FETAR NE SHQIPERI, DHE QE DESHMUAN DERI NE FRYMEN E FUNDIT BESIMIN E KRISHTERE ORTHODHOKS Njihuni me dokumentarin e ri të RADIOS NGJALLJA, realizuar nga Aleksandër Dimroçi mbi keto fakte të dëshmuara nga vetë njerëzit që kanë jetuar në ato kohëra dhe kanë parë rezistencën e klerit, deri në flijim. Ndihmuan per realizimin e ketij dokumentari: Nikoll Basha, Josif Basha, At Tertio Gjoka, At Ëngjëll Basha, At Grigor Pelushi, Kristaq Mëhilli RADIO NGJALLJA, Mars 2023