/Zemërgjerësia e Atit Perëndi dhe kthimi i djalit plangprishës – Dr.Thoma Shkira

Zemërgjerësia e Atit Perëndi dhe kthimi i djalit plangprishës – Dr.Thoma Shkira

Zemërgjerësia e Atit Perëndi dhe kthimi i djalit plangprishës – Nga Dr.Thoma Shkira Mbajtur me të Rinjtë Ortodoks në qëndrën Studentore pranë Qytet Studentit.