/“Himnologjia e Triodit”- Ph.D.c Theodhor PeciTheodhor Peci

“Himnologjia e Triodit”- Ph.D.c Theodhor PeciTheodhor Peci

“Himnologjia e Triodit” kumtuar nga drejtori dhe pedagogu i Shkollës së Muzikës Bizantine, Ph.D.c Theodhor Peci, temë e mbajtur në sallën e Rinisë pranë kompleksit të katedrales “Ngjallja e Krishtit” në Tiranë.