/Intervista e Ditës “Kujdesi i veçantë i Kishës për fëmijët dhe të rinjtë” me Atë Spiridhonin.

Intervista e Ditës “Kujdesi i veçantë i Kishës për fëmijët dhe të rinjtë” me Atë Spiridhonin.

Intervista e Ditës “Kujdesi i veçantë i Kishës për fëmijët dhe të rinjtë” me Atë Spiridhonin, klerik në Mitropolinë e Pireut. Intervistoi: Jorgo Belul Përktheu nga greqishtja: Atë Nikolla Kodheli. Prodhim i Radios “Ngjallja”. 02 Mars 2024