/Berati, Kalaja dhe Trashëgimia e tij fetare

Berati, Kalaja dhe Trashëgimia e tij fetare

BERATI, KALAJA DHE TRASHËGIMIA E TIJ FETARE EMISION I RADIO NGJALLJA ME HISTORIANIN ILIRJAN GJIKA MARS 2023 VIDEO DHE MONTAZH: ANTONIO POSHNJARI DHE ANASTAS MOÇI