/Simpozium “Shën Ast mbroje qytetin tënd” – Radio Ngjallja dhe Kisha e Apostull Pavlit dhe Shën Astit

Simpozium “Shën Ast mbroje qytetin tënd” – Radio Ngjallja dhe Kisha e Apostull Pavlit dhe Shën Astit

SIMPOZIUM ME RASTIN E KREMTIMIT TË SHËN ASTIT – PESHKOPIT TË DHURRËSIT AKTIVITET I ORGANIZUAR NGA RADIO NGJALLJA NË BASHKËPUNIM ME KISHËN E “APOSTULL PAVLIT DHE SHËN ASTIT” NË DURRËS. 5 KORRIK 2023