/Kronika e Ditës – E Diela e III-të e Llukait (Shërimi i Djalit të Vejushës)

Kronika e Ditës – E Diela e III-të e Llukait (Shërimi i Djalit të Vejushës)

Kronika e Ditës – E Diela e III-të e Llukait ( Shërimi i Djalit të Vejushës). Kisha “Apostull Pavli dhe shën Asti”, Durres. 08/Tetor/2023