/Familja – si ishte dhe si është sot.

Familja – si ishte dhe si është sot.

Familja – si ishte dhe si është sot. Çfarë po ndodh me të dhe çfarë duhet të bëjmë të gjithë ne? A jemi ende në kohë të shpëtojmë Familjen? Intervistë e Radio Ngjallja me Atë Mihal Prifti, klerik i Mitropolisë së Shenjtë të Elbasanit. Maj 2024