/Kronika e ditës – E Diela e 17 e Mateut ( Gruaja Kananease)

Kronika e ditës – E Diela e 17 e Mateut ( Gruaja Kananease)

Kronika e ditës – E Diela e 17 e Mateut ( Gruaja Kananease) Kisha Ortodokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 18 Shkurt 2024