/E Diela e III-të e Llukait (Shërimi i djalit të vejushës) – Predikim Nga Teologu Thoma Çomëni

E Diela e III-të e Llukait (Shërimi i djalit të vejushës) – Predikim Nga Teologu Thoma Çomëni

E Diela e III-të e Llukait (Shërimi i djalit të vejushës) – Predikim Nga Teologu i Kishës Ortodokse Thoma Çomëni. Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti Durrës” 08/Tetor/2023