/Procesioni Epitafit, Durrës 2023 – Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës

Procesioni Epitafit, Durrës 2023 – Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës

Falënderojmë Denis Simaku për një pjesë të fotografive