/Predikim e Kremtja e Shën Dhimitrit – Nga Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës Ignati.

Predikim e Kremtja e Shën Dhimitrit – Nga Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës Ignati.

Predikim e Kremtja e Shën Dhimitrit – Nga Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës Ignati. Lexon: Marko Teneqexhiu