/25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Kristaq Subashi

25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Kristaq Subashi

Fjala e At Kristaq Subashi, klerik në Mitropolinë e Beratit për 25 vjetorin e fronëzimit të Hirësi Ignatit, si mitropolit i Mitropolisës së shenjtë të Beratit, Vlorës dhe Kaninës