/25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Kostandin Prifti

25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Kostandin Prifti

Fjala përshëndetëse e At Kostandin Priftit, klerik në kishën e Shën Theodhorit Vlorë, në 25 vjetorin e fronëzimit të Hirësisë së Tij, Ignatit, si mitropolit i Mitropolisë fort të shenjtë të Beratit, Vlorës dhe Kaninës