/25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Ilia Kotnani

25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Ilia Kotnani

Fjala përshëndetëse e At Ilia Kotnani, klerik në Katedralen “Ngjallja e Krishtit” Korçë, në 25 vjetorin e fronëzimit të Hirësisë së Tij, Ignatit, si mitropolit i Mitropolisë fort të shenjtë të Beratit, Vlorës dhe Kaninës