/E Kremtja e ditës “Mrekullia e Grurit” nga Shën Theodhori!

E Kremtja e ditës “Mrekullia e Grurit” nga Shën Theodhori!

Kronika e ditës! Predikim nga Hirësi Ignati Mitropoliti i Beratit, lexuar nga Arkimandriti Anastas Mamaj. Në fund të Liturgjisë Hyjnore, Mitropoliti i Apollonisë dhe Fierit, Hirësi Nikolla, uroi të gjithë besimtarët Orthodhoks që festojnë të kremten e sotme. Kisha e Shën Theodhorve, Vlorë Radio Ngjallja 23.03.2024