/25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Joan Qako

25 -Vjetori i Fronëzimit të Mitropolitit të Beratit, Hirësi Ignati – At Joan Qako

Fjala e At Joan Qako, klerik në katedralen e Shën Dhimitrit të qytetit të Beratit për 25 vjetorin e fronëzimit të Hirësi Ignatit, si mitropolit i Mitropolisës së shenjtë të Beratit, Vlorës dhe Kaninës