/Predikim e Diela II-të e Kreshmës (Grigor Pallamait) – Predikim nga Teologu Thoma Çomëni

Predikim e Diela II-të e Kreshmës (Grigor Pallamait) – Predikim nga Teologu Thoma Çomëni

Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës