/Lajm: Dorëzimi në gradën priftërore i dhjakon z.Nikolla Davidhi

Lajm: Dorëzimi në gradën priftërore i dhjakon z.Nikolla Davidhi

Sot në datën 10 Dhjetor 2023 në katedralen e “Shën Gjergjit” në Fier u dorëzua në gradën priftërore nga Mitropoliti i Fierit Hirësi Nikolla dhjakon z.Nikolla Davidhi. Atë Nikolla është i martuar me priftëreshë Irenën dhe kanë dy djem. Familja e tyre banon në qytetin e Fierit.
I denjë! Axios! I denjë