/Kishat e Shqipërisë – Pr. Dr. Aleksandër Meksi

Kishat e Shqipërisë – Pr. Dr. Aleksandër Meksi

Pr. Dr. Aleksandër Meksi në një intervistë për monografinë studimore ‘Kishat e Shqipërisë’. Për radio“Ngjallja” ai rrëfen detaje nga botimi, si dhe flet për risqet që u kanosen sot objekteve të kultit.