/Intervistë e Radio “Ngjallja” me stafin e Zyrës Rinore të Kryepiskopatës me rastin e 91-vjetorit të Ditëlindjes së Kryepiskopit Anastas INTERVISTOI: NIKOLLA BARKAJ TË FTUAR NË STUDIO: ATË GRIGORI, JANI MENI, ANA BABA, KOSTA SHTUNI DHE OLIMBI PELUSHI 04. 11. 1929 – 04. 11. 2020

Intervistë e Radio “Ngjallja” me stafin e Zyrës Rinore të Kryepiskopatës me rastin e 91-vjetorit të Ditëlindjes së Kryepiskopit Anastas INTERVISTOI: NIKOLLA BARKAJ TË FTUAR NË STUDIO: ATË GRIGORI, JANI MENI, ANA BABA, KOSTA SHTUNI DHE OLIMBI PELUSHI 04. 11. 1929 – 04. 11. 2020