/INTERVISTA NE LOGOS – PROJEKTI “ROAMING”

INTERVISTA NE LOGOS – PROJEKTI “ROAMING”

Dr. Valbona Nathanaili, Dr. Blerta Avdia – Rritja e mobiliteve ndërkombëtare për stafin akademik dhe studentët, përmes forcimit të zyrave të marrëdhënieve me jashtë në institucionet e arsimit të lartë të Ballkanit Perëndimor. Ndërkombëtarizmi është një nga synimet e Kolegjit Universitar “LOGOS”. Në këtë kuadër, në sallën e amfiteatrit, më datë 3 mars 2023, në prani të drejtuesve të universitetit, stafit akademik e administrativ, u prezantua projekti “ROAMING”, bashkë-financuar nga Bashkimi Europian