/E kremtja e Shën Astit – Predikim nga Teologu z. Dhimitër Qosja

E kremtja e Shën Astit – Predikim nga Teologu z. Dhimitër Qosja

E kremtja e Shën Astit – Predikim nga Teologu z. Dhimitër Qosja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 06 Korrik 2023