/E Diela V e Llukait (I pasuri dhe Llazari i varfër) Predikim nga Hirësi Nikolla, 31.10.2021 “Më jep një shenjë o Zot”

E Diela V e Llukait (I pasuri dhe Llazari i varfër) Predikim nga Hirësi Nikolla, 31.10.2021 “Më jep një shenjë o Zot”