/E Diela pas Theofanisë, Predikim nga Teologu: Dhimitër Qosja, Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës

E Diela pas Theofanisë, Predikim nga Teologu: Dhimitër Qosja, Kisha “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës