/E diela IV e Kreshmës (Shën Joani i Shkallës) – Predikim teologu Dhimitër Qosja

E diela IV e Kreshmës (Shën Joani i Shkallës) – Predikim teologu Dhimitër Qosja

E diela IV e Kreshmës (Shën Joani i Shkallës) – Predikim teologu Dhimitër Qosja Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 26 Mars 2023