/E diela e të Paralizuarit – Predikim nga Teologu Thoma Comeni

E diela e të Paralizuarit – Predikim nga Teologu Thoma Comeni

E diela e të Paralizuarit – Predkim Nga Teologu Thoma Comeni, Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës 07 Maj 2023