/E diela e dytë e Mateut (Nxënësit e parë) – predikon teologu Thoma Çomeni

E diela e dytë e Mateut (Nxënësit e parë) – predikon teologu Thoma Çomeni

E diela e dytë e Mateut (Nxënësit e parë)
Predkim Nga Teologu Thoma Çomeni, Kisha Orthodhokse “Apostull Pavli dhe Shën Asti”, Durrës
18 QERSHOR 2023