E diela e Etërve të Sinodit të IV…

E diela e Etërve të Sinodit të IV Ekumenik, 17 Korrik 2022 Me praninë e Mitropolitit Andon u zhvillua Liturgjia Hyjnore sot në kishën tonë e cila përkon dhe me përfundimin e kampit 5-ditor të…

E Diela IV e Mattheut – Predikim nga…

https://youtu.be/yYQfAig_UqU E Diela e IV e Mateut (Besimi i Kryeqindësit) - Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni, Kisha "Shën Nikolla", Elbasan 10 Korrik 2022