/Momente nga pritja zyrtare e autoriteteve zyrtare dhe politike te vendit, organizuar ditën e sotme me rastin e festës së Krishtlindjes në ambientet e Kishës së Shën Nikollës, Elbasan.

Momente nga pritja zyrtare e autoriteteve zyrtare dhe politike te vendit, organizuar ditën e sotme me rastin e festës së Krishtlindjes në ambientet e Kishës së Shën Nikollës, Elbasan.