/Kopështi i fëmijëve Elbasan 2 pjesë e Fondacionit “Frymë Dashurie” themeluar nga Kryepiskopi Anastas

Kopështi i fëmijëve Elbasan 2 pjesë e Fondacionit “Frymë Dashurie” themeluar nga Kryepiskopi Anastas

Kopështi i fëmijëve Elbasan, pjesë e Fondacionit “Frymë Dashurie” themeluar nga Kryepiskopi Anastas INTERVISTA E DITES me përgjegjësen e kopështit Markela Bodurri dhe edukatoret e tij. intervistoi Aleksandër Dimroçi Janar 2023