/E Diela e Orthodhoksisë – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni

E Diela e Orthodhoksisë – Predikim nga Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit Hirësi Andoni