/E Drejta Kanonike: Çfarë është e drejta kanonike (1).Emision me z. Vlash Plepi

E Drejta Kanonike: Çfarë është e drejta kanonike (1).Emision me z. Vlash Plepi

E Drejta Kanonike: Çfarë është e drejta kanonike (1). Emision me z. Vlash Plepi, doktorant për të Drejtën Kanonike dhe pedagog në Akademinë Teologjike “Ngjallja e Krishtit”. Intervistoi: Jorgo Belul Montazhi: Lajers Moçi Mars 2024