E Diela III E Kreshmëve (Heb. 4:14 –…

“Le t’i afrohemi pra me guxim fronit të hirit, që të marrim përdëllim dhe të gjejmë hir për ndihmë në kohë nevoje ” (v. 16) Është shumë ngushëllues, për të gjithë ne, vërtetimi i shën…