Shën Joani i Kronshtadit 31 Tetor 1829 –…

Shekulli i 19-të për Rusinë ishte një periudhë e ringjalljes mjaft të madhe fetare, dhe një prej veçorive më të rëndësishme të kësaj ringjalljeje ishte rruga që ndoqën mijëra njerëz, prej shtresave të ndryshme të…