KRISHTLINDJE 2018

† IGNATI Mitropoliti i Beratit, Vlorës dhe Kaninës. Klerit dhe Besimtarëve shpresëtarë të Mitropolisë, Bijtë e mi të dashur më Krishtin! Rruga Që Na Shpie Tek Grazhdi “Barinjtë i thanë njëri-tjetrit: Të shkojmë në Betlehem…

Drekë për njerëzit në nevojë në Mitropolinë e…

Menca e krijuar për njerëzit në nevojë pranë Mitropolisë sonë funksionon vazhdimisht duke kufizuar dhe zbutur, disi, dhimbjen e qindra personave. Gjatë festave është bërë traditë që dreka të shtrohet nga vetë Mitropoliti imzot +Joani…

Mesazhi i Mitropolitit të Korçës, Hirësisë së Tij…

Krishtlindja, ardhja e Zotit tek njeriu, është gjithmonë një kremtim i gëzuar dhe shpresëdhënës, sepse lindja e Krishtit është fillimi i shpëtimit tonë. Misteri i mishërimit është misteri i dashurisë hyjnore, i identifikimit hyjnor me…

Takimi i Hirësi Joanit me qytetarët

Mitropoliti i Korçës, Hirësi Joani, ka ftuar të gjithë besimtarët në një takim me rastin e festës së Madhe të Krishtlindjes. Sipas Mitropolisë së Korçës, takimi do të zhvillohet ditën e Premte, datë 21 dhjetor…

Mesazhet e Kryepiskopit Anastas për Krishtlindjen

Mesazhe të Kryepiskopit Anastas në prag Krishtlindje në pritjen e nxënësve të Shkollës "Frymë Dashurie" Gjirokastër. Dhjetra nxënës nga Gjirokastra, erdhën dhe uruan Kryepiskopin Anastas për festën e Krishtlindjes. Qëndra Sinodike -Tiranë 16.12.2018 https://www.facebook.com/RadioNgjallja/videos/340877066643222/