/Mesazhet e Kryepiskopit Anastas për Krishtlindjen

Mesazhet e Kryepiskopit Anastas për Krishtlindjen

Mesazhe të Kryepiskopit Anastas në prag Krishtlindje në pritjen e nxënësve të Shkollës “Frymë Dashurie” Gjirokastër.

Dhjetra nxënës nga Gjirokastra, erdhën dhe uruan Kryepiskopin Anastas për festën e Krishtlindjes.

Qëndra Sinodike -Tiranë 16.12.2018

Mesazhe të Kryepiskopit Anastas

Mesazhe të Kryepiskopit Anastas në prag Krishtlindjenë pritjen e nxënësve të Shkollës "Frymë Dashurie" GjirokastërQëndra Sinodike -Tiranë 16.12.2018

Posted by Radio "Ngjallja" on Thursday, December 20, 2018