Apostull Andrea, i Parëthirruri.

Oshënar Frumenti i Abisinisë, ndriçues i Etiopisë. Apostull Andrea, i Parëthirruri - Apostulli i lavdishëm i Krishtit, shën Andrea, ishte vëllai i shën Petros dhe vinte nga Betsaida, në bregun perëndimor të liqenit të Gjenesaretit.…

Dhoksologji në ditën e Pavarësisë

Sot, me 28 Nëntor, festa kombëtare me rastin e 106-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë në Vlorë, në kishat tona u krye “Dhoksologjia e flamurit”. Në të thuhet:  “O Zot, që bekon dhe shenjtëron, Ti bekoje…

Si duhet kuptuar dhe festuar e Kremtja e…

Emisioni i Pasdites nga Julia Pjetri: Si Duhet Kuptuar Dhe Festuar e Kremtja e Krishtlindjes! Na ndiqni në videon e mëposhtme!   Emisioni i Pasdites nga Julia Pjetri: Si Duhet Kuptuar Dhe Festuar e Kremtja…

Aktivitetet e Rinisë Orthodhokse!

I ftuari i ditës: Ana Baba dhe Ingrida Bida - Aktivitetet e Rinisë Orthodhokse!   Si organizohet Rinia Orthodhokse, duke mësuar më shumë rreth Perëndisë. Takimet e tyre të frytshme dhe aktivitetet e shumta që…

Peticion znj. Kumbaro: Ndaloni përdhosjen e Kishave të…

PETICION Elbasan, 24 nëntor 2018 Drejtuar:Ministres së KulturësZnj. Mirela Kumbaro Besimtarët e Famullisë Orthodhokse të Shën Athanasit në qytetin e Elbasanit, kanë ndjekur me shumë shqetësim, ngjarjen fyese të rradhës në kishën "Lindja e Shën…

E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e…

E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e Tij Imzot † Joani Predikim nga Mitropoliti i Korçës, Imzot Joani. E Diela e 13-të e Llukait Hirësia e Tij Imzot † Joani https://youtu.be/3CVxuYbbTZs