Dita e Halloween-it një tallje nga demonët

Nga Miron Çako* Dita e halloween-it që fillon nga mbrëmja e 31 tetor duke u gdhirë 1 nëntor është një festë me origjinë pagane nga populli Kelt 600 vjet pr.K. Këta njerëz me një fe…

Predikim i Hirësi Astit!

Predikimi i së Dielës - E Diela 7 e Llukait (Ngjallja e bijës së Jairit dhe Shërimi i gjakrrjedhëses, Llk.8:41-56) dhe Heb.9:1-7 - PER ADHURIMIN TONE NE TEMPULL - nga Episkopi i Bylisit, Asti, Katedralja…