/Si duhet kuptuar dhe festuar e Kremtja e Krishtlindjes!

Si duhet kuptuar dhe festuar e Kremtja e Krishtlindjes!

Emisioni i Pasdites nga Julia Pjetri: Si Duhet Kuptuar Dhe Festuar e Kremtja e Krishtlindjes!

Na ndiqni në videon e mëposhtme!

 

Emisioni i Pasdites nga Julia Pjetri: Si Duhet Kuptuar Dhe Festuar e Kremtja e Krishtlindjes!