Si të Parandalojmë Sëmundjen e Diabetit

I ftuari i ditës: mjeku endokrinolog Dashamir GjergjiSi të Parandalojmë Sëmundjen e Diabetit!Na ndiqni në videon e mëposhtme:     https://www.youtube.com/watch?v=4dspskTD9u4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0QaLQhqs3im3-zPXzbKADb2mdcqw_Up-1S1Gtq_-hfQIUzrMGWepkZ8kc

Zyra e Fëmijëve dhe parimet e familjes së…

I ftuari i ditës: Nathan dhe Gabriela Hoppe  Zyra e Fëmijëve Dhe Parimet e Familjes Së Krishterë! Na ndiqni në videon e mëposhtme!     https://www.youtube.com/watch?v=IRwJhTfe9wU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3TjUsKgCniieJ72JXCYuPNgNNiHjz6EtzULx5qu-xvn_zi-MdLVrdYPP4

Për shumë vjet o Kryezot!

12 Vite më parë u dorëzua në gradën e Episkopit, Hirësia e Tij, Andoni, me titullin Episkopi i Krujës, sot Mitropoliti i Elbasanit, Shpatit dhe Librazhdit. Perendia ti japë shëndet dhe fuqi në krye të…

Hyrja E Perëndilindëses Në Tempull!

Emisioni i Pasdites nga Julia Pjetri - Hyrja E Perëndilindëses Në Tempull! Na ndiqni përmes valëve të Radio Ngjallja. Emisionin mund ta dëgjoni në linkun e mëposhtëm: https://m.youtube.com/watch?v=w9WWNe00B7s&feature=youtu.be

Abortet, plaga e shoqërisë shqiptare

I ftuari i ditës: - Entela Binjaku & At Ilia Mazniku - Abortet, Plaga e Shoqërisë Shqiptare!   Shifrat tregojnë një situatë alarmante, sidomos për abortet selektive. Shqiptarët kryejnë aborte kur marrin vesh se fëmija…

Hyrja e Hylindëses në Tempull

Festa e dytë e madhe e Hyjlindëses është kremtimi i Hyrjes së saj në Tempullin e Jerusalemit, që përkujtohet në 21 nëntor. Ashtu si festa e saj e Lindjes edhe kjo festë nuk ka ndonjë…